Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hadde lyst til å lese noe annet enn krim og valget falt på denne lille boken. Anna flytter til den ørlille stuen Fiskerjentas lykke i en liten fiskerlandsby i Skottland etter et brudd med sin samboer gjennom mange år. Hun har kjøpt huset usett og i det hun går inn i det for første gang angrer hun og bestemmer seg for å være der til dagen etter og så dra sin vei igjen. Men sånn går det selvfølgelig ikke.

Historien er søt, romantisk, dramatisk og litt spennende og jeg storkoste meg med denne - anbefales som koselig og deilig, lett litteratur i sommervarmen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaHarald KChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita Ness