Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Sylvie er arbeidsledig og står i fare for å bli kastet ut av leiligheten sin i slutten av uka om hun ikke betaler husleia. Hun spiser lunsj på en kafe og en gammel dame ved nabobordet setter noe i halsen, men Sylvie er snarrådig og redder den gamle. Hun blir slett ikke takknemlig slik man skulle tro, men Sylvie blir reddet av en mann som så det hele og det fører til enorme omveltninger i Sylvies liv.

Sylvie får jobb hos mannen, hun skal ta vare på hans kone, Victoria, som er alvorlig skadet etter et fall ned en trapp. Men det er noe rart i det store huset og hvorfor er Victoria så sløv hver morgen?

Denne klarte jeg ikke å legge fra meg! Her skjer det ting og ting tar uventede vendinger helt frem til siste side!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boken selv om den ikke var like bra som hushjelpen og den låste døren. Håper flere av hennes bøker kommer på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En psykologisk thriller som er veldig lettlest og fengende. Ikke helt på høyde med Hushjelpen, men nesten like bra. Ser at det er flere titler som ikke er utgitt på norsk, så man kan jo håpe at disse etterhvert oversettes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11Kserina