Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle lese en Stephen King bok. Han er en av de forfatterene som omtrent alle i verden har hørt om. Jeg har sett mange filmer basert på hans bøker, men hadde aldri lest noen av verkene hans. Valget falt på denne, og det var et absolutt godt valg. Det føltes litt unødvendig med kapittelet i starten, men jeg forstår hvorfor det var tatt med. Det er uansett hovedkarakteren som kommer etter starten som holder oppmerksomheten. Boka er ikke nødvendigvis skummel, men heller mer urovekkende, og det er absolutt forferdelige ting som skjer med barna i boka som ryster leseren. Jeg vil anbefale denne for alle som liker litt grøss, litt sci-fi og som vil lese noe av av Stephen King.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter mange skuffelser de siste årene er jeg veldig glad for denne boken av Stephen King. Den er i litt samme sjangeren som "The Stand" og "Storm of the Century". Ikke samme historie selvfølgelig, men samme atmosfære. Karakterene er forseggjort og overbevisende.

Skal ikke røpe noe av handlingen da denne bare MÅ leses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

King er som god vin, blir bare sjelden en halvgode bok derfra. Han bygger opp spenningen stille og rolig til du ikke lenger kan legg boka fra deg. En av hans beste dette.e

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke Kings beste, synes jeg, det ble litt vel lettvinne løsninger her og der. Men for all del, dette er spennende og medrivende så det holder, med fine karaktertegninger, det er Stephen King, og jeg er fan!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Ellen E. MartolPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeter