Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg synes boken er særdeles velskrevet. Måten du gjør det på fenger absolutt. Du unngår at det blir tørre fakta og analyse. Dette er en nordmanns oppdagelsesreise i fransk politikk.
Jeg likte svært godt måten du bruker mennesker fra de forskjellige gruppene til å illustrere utviklingen og tendensene.
Jeg ville gitt terningkast 6.

Tale T

Hva jeg likte? Mye, men hvis jeg skal trekke frem noe er det det at den er basert både på fakta og på individuelle «vitnesbyrd», som i stor grad er representative. Det gir boken perspektiv og gør den mer «lettlest».
Din reise gjennom Frankrikes politiske virkelighet er interessant, også for meg fordi det er fint å få sett sitt eget land utenfra. Det du beskriver stemmer i stor grad med landet jeg bor i!

Ellen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11KserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseTor-Arne JensenReadninggirl30