Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en veldig aktuell bok om bruk av kunstig intelligens samfunnet. Hvor lurt er det egentlig å slippe KI løs som samtaleterapeut?

Unn Eide har tabbet seg ut på jobb og blir omplassert internt på sykehuset. Unn er egentlig psykolog, men hun er fullstendig utbrent, og hun har tatt noen skjebnesvangre valg på veien.
Nå skal hun bli superbruker for sykehusets nye plattform "Enhet Gro", psykologenes nye kunstige kollega.
"Enhet Gro" presenteres som både sympatisk og omsorgsfull i starten, men hva skjer når hun blir påvirket av brukernes input?
For Unn blir Gro raskt en viktig samtalepartner, ikke et system hun tester ut. Hvor går grensene mellom det som er ekte og uekte?
Samtidig forelsker hun seg i legen Torjus, hvis alter ego er Dr. Dropdead. Torjus har i likhet med Unn blitt omplassert etter en video som gikk viralt av at han slåss i en wrestling-ring, iført legekostyme.

Boken handler om kunstig intelligens, ensomhet og lengsel. Den er i tillegg ispedd en rikelig dose tørr humor.

"Jeg lengter etter det som rykker meg ut av det vanlige, ut av meg selv. Ut av Unn Eide, for en gangs skyld. Noe plutselig og voldsomt som kaster om på alt. En mulighet jeg kan gripe med begge hender. En slegge."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. Martol