Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg synes boken er særdeles velskrevet. Måten du gjør det på fenger absolutt. Du unngår at det blir tørre fakta og analyse. Dette er en nordmanns oppdagelsesreise i fransk politikk.
Jeg likte svært godt måten du bruker mennesker fra de forskjellige gruppene til å illustrere utviklingen og tendensene.
Jeg ville gitt terningkast 6.

Tale T

Hva jeg likte? Mye, men hvis jeg skal trekke frem noe er det det at den er basert både på fakta og på individuelle «vitnesbyrd», som i stor grad er representative. Det gir boken perspektiv og gør den mer «lettlest».
Din reise gjennom Frankrikes politiske virkelighet er interessant, også for meg fordi det er fint å få sett sitt eget land utenfra. Det du beskriver stemmer i stor grad med landet jeg bor i!

Ellen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen