Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Mor har vevd eit teppe med motiv frå Draumkvedet. No er ho borte, og sonen er komen heim etter si eiga vandring i ein mørk draum som starta då verda deira fall saman. Han er blitt 60 år, og tenkjer at han har sove i tredve år, slik som Olav Åsteson sov i tretten. Det er fyrste gong han ser teppet. Vevde mor hans det for han, for å hjelpe han ut av sorga, for akkurat denne augneblinken?
Som Draumkvedet er boka litt mystisk, som om lyset kjem frå måne og stjerner. Velskriven, original og vakker, tidvis rett til hjertet, men eg skulle ønskje ho traff meg endå litt meir, så derfor terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker liten bok, trist, vond og fin. Mannen som er hjemme i sin mors begravelse, vandrer rundt i huset hennes, der han ikke har vært på årevis. Han finner et nydelig bilde hun har vevd, som ingen har sett før, og det nøstes opp i en gammel, vond hendelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StøreHarald KStig TkntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Ellen E. MartolPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterRandiSynnøve H Hoel