Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka var virkelig til å bli mørkeredd av - hvordan kunne det være mulig at myndighetene anbefalte margarin laget på delvis herdet hval- og fiskeolje og mente det var hjertevennlig og sunt for kroppen, mens det egentlig viste seg å være livsfarlig!?

Boka er lettlest og lettfattelig, med faktabokser og grafer. Anbefales for alle som er interesserte i kosthold.

Og jeg holder meg til meierismøret mitt. ;o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolAnniken LMarianne  SkageEgil StangelandAmanda AKirsten LundNabodamaPer LundMarit HøvdePiippokattaTerje MathisenBjørn SturødBård StøreIreneleserEivind  VaksvikKaramasov11JoakimMorten BolstadKjell F Tislevollingar hHeidi LBjørg L.Linda NyrudAnneWangJulie StensethLilleviAstrid Terese Bjorland SkjeggerudDemeterOdd HebækAnn-ElinHelena EAnniken RøilAvaChristofferBenedikteTralteMorten MüllerEvaMonica Carlsenmarvikkis