Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka var virkelig til å bli mørkeredd av - hvordan kunne det være mulig at myndighetene anbefalte margarin laget på delvis herdet hval- og fiskeolje og mente det var hjertevennlig og sunt for kroppen, mens det egentlig viste seg å være livsfarlig!?

Boka er lettlest og lettfattelig, med faktabokser og grafer. Anbefales for alle som er interesserte i kosthold.

Og jeg holder meg til meierismøret mitt. ;o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJBjørg L.LailaKirsten LundBeathe SolbergBente L.SolHarald KTone SundlandMads Leonard HolvikJulie StensethDressmyshelfGro Anita MyrvangMartinVidar RingstrømIngunn SOleGladleserPiippokattasiljehusmorLisbeth Kingsrud KvistenAnniken RøilKristinSverreToveConnieRisRosOgKlagingandrea skogtrø egganAlice NordliVegardLisbeth Marie UvaagGroTine SundalHilde VrangsagenAnette Christin MjøsLinnNina J.B.Karin  JensenTone Maria JonassenBente Nogva