Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka var virkelig til å bli mørkeredd av - hvordan kunne det være mulig at myndighetene anbefalte margarin laget på delvis herdet hval- og fiskeolje og mente det var hjertevennlig og sunt for kroppen, mens det egentlig viste seg å være livsfarlig!?

Boka er lettlest og lettfattelig, med faktabokser og grafer. Anbefales for alle som er interesserte i kosthold.

Og jeg holder meg til meierismøret mitt. ;o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieLailaReidun SvensliKirsten LundHilde AasnurreBente NogvaEileen BørresenStein KippersundTone HSigrid Blytt TøsdalNinaGro-Anita RoenJohn LarsenLars MæhlumIngvild SPiippokattaSigrid NygaardMartinCatharinaFindusKent Ivar Aasten OlsenEvaHilde H HelsethAnneWangCecilie EllefsenritaolineLena Risvik PaulsenRisRosOgKlagingIngunn SEivind  VaksvikRufsetufsaTorill RevheimHarald KVegardSynnøve H HoelLene AndresenMorten JensenJarmo LarsenAnne Helene Moe