Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Gjelden

En dramatisk kjærlighetshistorie

Boken handler om to personer som forelsker seg. Men de bor på to helt forskjellige steder. I Holmenkollen og på Hovseter. Og kontrasten mellom disse stedene er stor, men de holder sammen og lar ikke engang kriminalitet og et nett av løgner stå i mellom dem.

Jeg synes at denne boken er veldig bra. Det er mye spenning og mye drama som står på spill. Det skjer nye ting hele tiden og den starter ganske rett på. I forhold til mange andre bøker der handlingen ikke kommer før midt i boken. Jeg liker hvordan boken får frem at kontrastene mellom to steder som ligger relativt nærme hverandre kan virke så store. Og hvordan menneskene som bor der, oppfører seg mot hverandre.
Terningkast: 5

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødEileen BørresenKjell PsveinSissel Elisabeth