Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er den morsomste boken jeg har lest i år. Ikke at det trenger å si så mye, da morsomme skjønnlitterære bøker ikke akkurat er det man oftest støter på, men denne var av og til så gøy at tårene trillet.

Bokens hovedperson, Lars, er en mann på 30 år som i hele sitt voksne liv har sittet på barnerommet og spilt spill på datasmaskinen sin. Da foreldrene finner ut at de skal skille seg må plutselig Lars finne seg i å bli voksen.

Boken er en slags "fisk-ut-av-vannet"-historie, hvor Lars' mangel på sosiale antenner kombinert med hans mangel på filter og hans fryktløshet bunner ut i en mengde morsomme situasjoner.

Trenger du et avbrekk fra de alvorstunge og tungfordøyelige "store" romanene, så er dette en perfekt bok i mine øyne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30