Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg synes boka var helt fantastisk! Ikke lang i det hele tatt. Gripende. Spennende personlig historie med et historisk bakteppe. Nydelig om forhold mellom mennesker, på tvers av generasjoner og land. Bredt persongalleri som ikke var noen glansbilder. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg slutter meg til de omtalene som allerede er gitt. Temaene er i utgangspunktet interessante, men det blir for mye detaljer og for omstendelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt skrevet men, for å være ærlig, ganske kjedelig. McEwan bekrefter det vi allerede vet: det foregikk mye sykt på britiske kostskoler. Mange barndommer er ødelagt for barn av yrkesmilitære. McEwan får vist at han kan mye, om bla øst-tyskland, om politikk, musikk, tysk, men det er disse (litt kunstig innskutte avogtil) partiene som gjør boka langdryg og litt kjedelig. Men, han belyser på en innsiktsfull måte hvordan overgrep og en dysfunksjonell oppvekst/foreldrerelasjon preger en person.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  Skage