Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var usedvanlig dårlig. Må innrømme at jeg skummet gjennom stadig større deler av boken bare for å bli ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok krim, men blir fort tidlig hva plottet går ut på. Boka ble for forutsigbar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, men noe forutsigbar etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Byttet" av Stefan Ahnhem
– Leseeksemplar fra Aschehoug

Her møter vi to familier som bytter hus en måned i ferien. Av flere grunner, så får ingen av parene den drømmeferien som dem så for seg. Det ene huset stemmer ikke med bildene, og i det andre finnes skjulte hemmeligheter og plagsomme naboer.

Jeg har sett at flere bokbloggere "slakter boka" for at den er for forutsigbar, og at de liker de tidligere bøkene til forfatteren bedre. Jeg er ikke sikker på om jeg er helt enig.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokatta