Viser 1 til 1 av 1 omtaler

"Vaniljekrem, sobril og pinnedyr" av H.P. Treider
– Leseeksemplar fra Pitch

Lillemor har jobbet som bibliotekar i 30 år. Nå har pensjonsdagen kommet, og i gave får hun en dagbok. Den bestemmer hun seg for å bruke flittig. Dagene som pensjonist flyr av gårde, og hun har et innholdsrikt liv, og en mor på 93 år i nabohuset. Dette er første bok i en planlagt serie.
Her har vi en mann som skriver feelgood – med en dame i hovedrollen, noe som er ganske eksepsjonelt. Men det funker det altså :) Varm og humoristisk historie.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAva