Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Oppfølgeren til "Hvis det skulle komme et menneske" er like mørk og like trist. Tue tiltrekkes av det ubehagelige og gjør det vondt og vanskelig for seg selv. Han finner seg ikke til rette noe sted og flakker omkring og er prisgitt venner som lar ham overnatte og låne penger. Moren hans lever på en måte det samme livet, og greier ikke å ta gode valg for seg selv. I bakgrunnen kaster farens lange skygge et mørke over handlingen. Jeg håper siste bok gir en strime av lys og håp for denne unge mannen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rystende og brutalt om Tues tenåringsliv i en dysfunksjonell familie på Jylland. Del 2 i trilogien og oppfølger av Hvis det skulle komme et menneske. Voldelig far, sårbar og depressiv mor. Det er et hardt liv!

Mye handling og dialog, alt beskrevet fra Tues synsvinkel. Det er lite hyggelige ting som skjer, og lite hyggelige ting som blir sagt. Men vil det være slik at de en gang vil le av det? Boka har et godt og presist språk, lettlest og oppslukende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Første boka jeg leser av forfatteren, så starter i feil ende. Veldig bra bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bok nummer to om Tue og hans dysfunksjonelle familie, velskrevet og lettlest. Gir litt assosiasjoner til Shuggie Bain. Gleder meg til trilogien blir komplett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Janne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoann