Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka inneholder fine, undrende dikt som er systematisert i årstider. De er formulert som et barns tanker, særlig spørsmål. Naturen er sterkt til stede, det samme er hverdagslige miljø og situasjoner. Dikta passer fint til høytlesing og vil kunne sette i gang filosoferende samtaler. Illustrasjonene er en blanding av enkle og mer detaljerte tegninger med varierende bruk av farger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dikt uten rim er ofte ikke noe for meg. Så denne blir ikke min favorittbok. Men bildene er helt fantastiske (særlig vinterbildene) også digger jeg at den er delt opp i årstider. Ser for meg ett prosjekt med de små. Der de får høre hva Heivoll har skrevet til bilde, så får de i oppdrag å skrive en ny tekst til bilde dikt, jeg ser setninger eller historie om de vil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo