Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Spennende historie som nærmest fratok meg lysten til å besøke Færøyene. Det er to parallelle historier, begge er spennennde, men det ble en litt uforløst slutt. Her kommer det nok en oppfølger snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde sett veldig frem til denne, nr. 2 i serien fra Thomas Bagger. Plottet er knallgodt og handlingen fyker fremover i full fart, men... Jeg ser ikke på meg selv som spesielt prippen, men det ble veldig mye mannlige kjønnsorganer og onanering synes jeg - og er det egentlig nødvendig? Jeg er heller ikke imponert over slutten her, det må innrømmes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten Jensen