Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en vanskelig bok å beskrive, men i mine øyne (og i mitt sinn) er den et slags familieportrett med en ramme av mystikk tatt av en fotograf med lun og god humor, samt en sunn interesse for populærkultur. Jeg raste gjennom boken (i min verden er det en sjeldenhet å lese en roman på under en uke), så det er ingen tvil om at jeg ble underholdt.

I likhet med forrige bok av Veie-Rosvoll ("Tonefall") kan man virkelig merke skrivegleden og skapergleden i dette verket. Det er en passasje i boken som tar for seg filmografien til Sigmund Thorngård hvor dette virkelig skinner igjennom, og som i stor grad bidrar til å gjøre dette universet "ekte" for meg som leser, og som i tillegg får meg til å tenke på forfatteren som en slags litterær variant av Sir John Johns fra "The Dukes of Stratosphear". I tillegg er det en del "påskeegg" her for dem som har lest "Tonefall", som i alle fall jeg satte stor pris på.

Og den slutten da...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Caroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita Roen