Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Du er så annerledes at det må være noe spesielt med deg.
Det får Embla erfare når hun plutselig kastes ut i de hemmelige hamløpernes dødelige kamper.
Fantasy for deg som elsker skjulte magiske samfunn. Første bok i en kommende serie som allerede er solgt til flere land.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg så omslaget, tenkte jeg: Den må jeg lese, akkurat min sjanger! Og jeg likte den med en gang. Da jeg kom til den mer tradisjonelle fantasydelen, tenkte jeg: Dette er typisk, nå har jeg kommet til magiskoledelen. Men! Det er en twist her, og når den kommer blir det tradisjonelle bakteppet viktig som kontrast. Koste meg med denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Embla på 13 år har omsider fått sin første ordentlige venn, Fernanda. I tre deilige måneder går de i samme klasse og deler alt, men så må Fernanda flytte til Nord Norge for å bo hos faren sin en stund og hele verden går i knas for Embla.
Men en dag hun sitter på plassen sin, oppunder garasjetaket og leser, kommer en tordivel flyvende og Embla tror ikke sine egne øyne da tordivelen flytter om på bokstavene i boka og gir henne en beskjed!

Embla treffer også en mystisk gutt og plutselig befinner hun seg i hamløpernes verden, den verdenen som har inngang via en søppelkasse i Vigelandsparken vet du!

Boken er spennende, språket er godt og jeg synes detaljene bærer preg av et grundig og nitidig arbeide underveis. Historien er spennende og det hele tar (selvfølgelig) en uventet vri mot slutten! Og er det en åpning for en bok nummer 2 der på slutten? Jeg håper det! Anbefales for mellomtrinnet og ungdomsskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone Sundland