Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Tina går i 10. klasse og er storesøster til Erika. Erika er ikke som alle andre og det skaper til tider slitsomme situasjoner i familien. Tina føler at alle hele tiden må ta hensyn til Erika og at ingen ser henne. Ikke klarer hun å bli forelsket heller. Og Simone i klassen!? Finnes det en større bitch enn henne?!

Boka forteller ærlig om hvordan det kan være å ha et søsken som er annerledes, om sjalusi, sinne, om å gjøre ting man ikke bør, men allikevel er det rette - kanskje? Jeg likte denne veldig godt, passer flott for ungdomsskoleelever, spesielt om de må lese noe på nynorsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTurid KjendlieLeseberta_23