Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Elli og pappa bor i et høyt hus i en by, en veldig, veldig grå by. En dag finner Elli en liten fugl, hun har aldri sett en fugl på ordentlig før, men fuglen er skadet og Elli tar den med hjem. Hun har en potteplante som fugler setter seg i og da kommer det flere fugler som vil bo i potteplanten - så mange at planten knekker!

Pappa sier at fuglene trenger større trær som de kan bygge reder i og fange insekter til mat. Elli ser et stort tre langt borte og drar dit og kommer akkurat for sent, treet er i ferd med å felles - av pappa! "Vi trenger hus til alle menneskene!" sier pappa, "Når du blir stor, vil du nok forstå hvordan ting henger sammen, Elli."

Det ender selvfølgelig godt, men tegner i utgangspunktet bilde av en svært trist og grå verden hvor mennesker har tatt seg alt for mye til rette og forvist naturen bort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SKirsten LundReidun SvensliHarald KCatrine Olsen ArnesenSiv ÅrdalCaritaIreneleserBeathe SolbergAnne Beth Amdal VoldSigrid Blytt TøsdalKaren PatriciaIngeborg GTorill RevheimRoger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågEmil ChristiansenHilde H HelsethBård StøreNinaBerit RHilde Merete GjessingDinaMajsenKaramasov11