Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Miriam Bjerkli skriver knakende godt. Historien drives frem av dagboknotater og selve historien, og er dessverre troverdig midt i sin grusomhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: "Elskede Emilie" av Myriam H. Bjerkli. Leseeksemplar fra Bonnier

Utenfor Coopbutikken på Krokemoa i Sandefjord, roter noen friganere rundt i en container. Der gjør de et sjokkerende funn. De finner en plastpose med et avhugget hode. For politioverbetjent Håkon Haakonsen blir det et ekstra sjokk, han kjenner igjen hodet.

Forfatteren har igjen skrevet en mørk og vond historie. Selv om historien er ubehagelig, så er det en viktig bok. Jeg mener at "Elskede Emilie" er Bjerklis beste bok.

Les hele bokanmeldelsen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bjerkeli leverer igjen. Noen ungdommer finner et hode i en container og politioverbetjent Håkon Haakonsen kjenner umiddelbart hodet igjen fra en sak for mange år siden. Offeret hadde en datter, men hvor er hun? Saken blir mer og mer grotesk og får verre forgreininger enn Håkon kunne forestille seg i sine verste fantasier...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee