Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En ganske rolig start går snart over til action og spenning i denne krimromanen! Jeg gjettet en del ting underveis, det skal sies, men handlingen var spennende og historien god.

Jeg var ikke så begeistret for den første boken om Lars Lukasson, men denne likte jeg veldig godt og det er jo i høyeste grad åpent for nok en fortsettelse - heldigvis!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Den navnløse arven av Ellen G. Simensen. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Har du tenkt på det at hvis du tar en DNA-test på Myheritage, så kan livet ditt endres? Etterforsker Lars Lukassen jobber med drapet på en lege som jobbet på en fertilitetsklinikk. Samtidig følger vi ungdomsgjengen som feirer at skolen er ferdig, og hvor en av dem blir utsatt for en voldtekt.

Dette var en fin, original og tidsaktuell historie, med et godt plott.

Les hele omtalen min her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi