Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Hva skal jeg si..
Har lest alle bøkene om syvstjernedøtrene.
Stor kjærlighet og mye romantikk rettet mot stjernehimmelen..
Jeg likte den første.
Synes de tapte seg etterhvert.
Men ja, et godt forsøk fra sønnen.
Måtte gråte litt.
Det betyr mye...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kost meg med de fleste bøkene i serien, selv om enkelte av de siste har vært litt langtekkelige deriblant denne. Litt for sukkersøtt var det også til tider.Men godt å få en oppklarende avslutning på en alt i alt underholdende serie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er eventyr, det er usannsynlig og et persongalleri av en annen verden, men det ble litt av en finale. Ingen dødpunkter, og mange timers underholdning. Jeg fikk bekreftet noen teorier og synes Whittaker har fullført Lucindas verk på en fortreffelig måte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen ganger er ord for lite til å beskrive en bokserie, og denne serien om de syv søstrene av Lucinda Riley er i denne kategorien. Tusen takk for mange lesetimer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

BOKOMTALE: "Atlas – Historien om Pa Salt". Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Jeg vil ikke røpe så mye om handlinga, da denne har vært hemmelig fram til lansering, og mange gleder seg til å lese den. Selvsagt får vi historien til Pa Salt. Hvem han er, hvorfor han har adoptert jentene, hvorfor akkurat dem og hvorfor den syvende søsteren er så spesiell. Her har du virkelig en god leseopplevelse i vente. Kos deg lenge med de nesten 800 sidene!

Vi tas gjennom historien med en stødig penn, og forfatteren fester alle trådene i lappeteppet på en solid måte.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen min her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin