Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Crazy og småmorsom krimkomedie fra Zahid Ali.
Leser gjerne flere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjarmerende og tidvis svært underholdende "krim". Jeg skriver krim i anførselstegn, fordi det er mer å regne som en slags parodi, eller en lek med sjangeren. Ali koser seg med velkjente krim-klisjéer samtidig som man helt klart kan kjenne igjen komikeren og hans vidd og vittigheter i teksten. Denne boken har fått både ris og ros, og personlig tror jeg det er et minstekrav at du setter pris på Zahid Alis form for humor om denne boken skal falle i smak. Dette er på ingen måte noen hardkokt krim for feinschmeckere, men heller en underholdende røverhistorie med en vaskekostesvingende arbeidskar som superdetektiv i hovedrollen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oslo Øst kolliderer med Oslo Vest når en pakistansk Ace Ventura med mopp må løse saker i denne humreverdige kriminalromanen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Caroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita Roen