Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne brukte jeg veldig lang tid på. Den havnet litt midt i eksamen som kan ha hatt innvirkning, samtidig ble jeg ikke riktig så fanget av historien som jeg hadde håpet. Denne har fått veldig gode omtaler, både av bekjente og media. Fallhøyden ble derfor litt stor.
Jeg likte hvordan vi fikk litt ulike historier flettet sammen, samtidig som jeg slet litt med å bli fanget av hovedhistorien. Jeg synes kanskje karakterene tidvis var noe «vanskelig å like» samtidig som jeg synes at andre sider ved karakterene var veldig godt skrevet. Flere ulike situasjoner og emosjoner var komplekse og dermed tilsynelatende godt belyst. Jeg liker veldig godt at det (endelig) er laget en bok med trans-tematikk som blir så anerkjent og håper det kommer mye mer på den fronten fremover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadKirsten LundReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødEileen BørresenKjell PsveinSissel Elisabeth