Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Byrja å lesa, men detter blir for sært for meg, synest ikkje språket er godt heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fremtidsroman. I denne verdenen har kvinnene all kontroll. Verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er et dysfunksjonelt samfunn som fungerer som bakteppe for Maren Uthaugs 11%. Men det er ikke samfunnet og resultatet av at det består av 11% menn som utforskes i boka. Vi følger i stedet fire skrudde skikkelser med hver sin historie. Det er en vennskaps/kjærlighetshistorie inni romanen, og den er riktig så god, men det kunne vært gitt mer plass til utforskning av temaet. Kanskje jeg forventet noe annet? Det blir også til tider vel mye fokus på underliv og kvinners syklus uten at det påvirker handlingen og utviklingen, og det føles bare vulgært og unødvendig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I dette framtidssamfunnet, er det kvinnene som rår. Det gamle patriarkatet er så og si jevnet med jorden, og mennene, holdes kontrollert og dopet på spesielle sentre, for testosteronet deres er livsfarlig for kvinnene.
Medea, Wicca, Benja og Eva er hovedpersonene i Uthaugs nyeste bok. Den er, som vanlig, full av absurditeter og snodige karakterer, men det er en alvorlig undertone som får leseren til å reflektere over dagens samfunn.
Synes starten var noe treg, men da det først tok seg opp, fløy sidene av gårde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei veldig god og annerledes bok.
For meg er Maren Uthaug ein fantastisk forfatter som eg absolutt kan anbefale.
Lettleste bøker, men absolutt ikkje lette temaer. Humoristiske på sin eigen måte, men ikkje komiske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes