Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Nei, altså... Jeg lurer stadig på hva som egentlig foregår oppe i hodet på Erlend Loe. Giæver og Iunker er en familiehistorie, gamle Giæver ligger for døden og forteller familiehistorien til unge Giæver. Giæverne har alltid ligget i feide med Iunkerne og gamle Giæver har ikke mye godt å si om Iunkerne og nå gjelder det å holde seg i live lengre enn gamle Iunker.

Fornøyelig og veldig, veldig rar bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erlend Loes siste framstår som en Thure Erik Lund/muntlig Thor Gotaas-hybrid i stilen, og inneholder en rekke helsprøe fortellinger om slektene Giæver og Iunker og annet ting og tang. Loe har skrevet mange morsomme og gode bøker, men denne er verken god eller morsom etter min mening, og jeg sliter litt med å se poenget med den. Jeg ser ingen grunn til å lese denne, annet enn at det er Erlend Loe som har skrevet den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For noe tull!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta