Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Mamma og tante planlegger en trivelig og rolig søsterkveld med et glass vin, eller to, og skal få ungene tidlig i seng og da leser man selvfølgelig litt på sengekanten, men som vanlig tar eventyret en helt ny retning når Hjemmefronten ikke er enige i at det er riktig at det bare skal være EN Rødhette! Det blir et viltert og morsomt og helt annerledes eventyr av det og man må bare gi seg ende over blant elleville kommentarer og herlige tegninger!

Elsker disse og håper det kommer flere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: "Askeladdene møter Rødhette" av Therese G. Eide. Leseeksemplar fra Egmont

Ny eventyrbok fra forfatteren bak "Hjemmefronten". Barna skal legge seg og få et godnatteventyr. Denne gangen reiser de inn i skogen når Rødhette skal besøke den syke bestemoren. Eventyret får en vri i forhold til originaleventyret, en morsom vri.

Kreativ og morsom tegneserie.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol