Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Helt grei roman å lese. Men, uansett årsak, denne gangen klarte jeg ikke å leve meg inn i romanen på samme måte som jeg har gjort i tidligere romaner. Link til et blogginnlegg jeg skrev etter å ha lest romanen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Per Pettersons bøker har ikke slått helt an hos meg. Heller ikke denne slo an i starten. Jeg begynte på den for noen år siden og avbrøt etter noen sider. Nå tok jeg den fram igjen og første tredjedel syns jeg er ganske kjedelig. Men så tar det seg opp herfra, og resten av romanen er fin og det blir totalt sett en fin leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva