Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Ok spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En grei krim, men plottet fikk meg ikke hektet. Det opplevdes veldig springende og etterhvert forutsigbart. Midt på treet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Kjærlighetssvindel" av Hanne Kristin Rohde
– Leseeksemplar fra Kagge

Wilma og Bjarne reiser til Risør for å se nærmere på en sak. Det er nemlig funnet en utbrent bil, og inni bilen sitter et lik. De finner omsider ut hvem den døde er, og de jobber iherdig med å finne ut hva som har skjedd. Er det en ulykke eller har det skjedd et drap?

Jeg liker plottet i boka, selv om jeg ikke blir overbevist over alt i handlingen. Og selvfølgelig blir jeg lurt, iallefall på noen punkter. Det er bra!

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Du kommer direkte til artikkelen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJB