Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg var ikke klar over at dette var siste bok i en serie før jeg var ferdig med å lese boka. Den eneste utfordringen det antagelig ga meg, var at det var litt vanskelig å henge med i hvem alle var, bortsett fra hovedpersonene. Vil allikevel si at det går fint å lese boka uten å ha lest de andre først.
Jeg var heller ikke klar over at dette var basert på virkelige mennesker, men det gjorde at jeg fikk litt mer følelser for de da jeg la fra meg boka.
En omfattende og bra bok som, uten at jeg vet altfor mye om slavetiden og borgerkrigen, helt sikkert på mange måter beskriver hvordan det var. Litt treg til tider, men absolutt verdt å lese.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLailaReadninggirl30