Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Skummel og spennende bok om Abdi og lillesøsteren Alva som er på flukt fra udyr som dreper mennesker...Moren deres er nettopp drept av et udyr, faren er på reise i Irland. Deres håp er å komme til Djupevik, der går det båter, slik at de kan reise til Irland. Boken skildrer bra hvordan mennesker reagerer under frykt, sult, medisinmangel og kaos. Boken slutter brått, forhåpentligvis kommer det en oppfølger. Tynn bok på bare 94 sider. Har vunnet Arks barnebokpris 2023. Nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris. Passer fra 10 år og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og handlingsdrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, men helt grusom! Utrolig trist. Det er en dystopi, men beskrivelsene av barn på flukt er veldig realistiske. De kunne like godt være på flykt fra krig. Jeg ble bare veldig trist av å lese denne boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren må ha lest Mostues trilogi, "I morgen er alt mørkt", boka ligner den veldig, men i en enklere og ikke fullt så blodig utgave. Det bygger seg opp, spennende og litt skummelt og så tar det bare slutt. Som om forfatteren tenker "Nei, nå gidder jeg ikke skrive mer!" Jeg føler det ikke som om det er en slutt som innbyr til en oppfølger heller, slutten var bare merkelig og tom etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VariosaFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje Mathisen