Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Eg les lite krim, men denne var veldig spanande! Litt mange gjentakingar og litt rusk her og der, men gjennomtenkte plott overraskande slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt ok krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er jeg veldig i tvil om hva jeg egentlig synes. Innledningen var litt langdryg og det var veldig mange kvinnenavn å holde styr på. Så fulgte en lang sekvens som ble mer og mer spennende og jeg hadde vansker med å rive med løs og dra på jobb! Så kom jeg hjem og skulle avslutte boken og slutten ble litt nedtur på en måte, litt for enkel på et vis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: "Mange løgner små" av Monika Steinholm. Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Ingrid og Robert flytter nordover til hjemstedet til Robert, en liten øy hvor alle kjenner alle, og bygdedyret er sterkt. På ferga over til øya møter de en kjenning av Robert. Han anbefaler Ingrid om å snu og dra hjem. Ingrid ignorerer det. Hvorfor skal det være et problem å flytte dit? Etterhvert som Ingrid graver i fortiden til Robert blir hun paranoid. Har Robert drept sin tidligere kone?

Kreativt og fint oppbygget plott.

Jeg er en uavhengig bokanmelder som får leseeksemplarer. Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på.

Les hele anmeldelsen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld