Viser 1 til 2 av 2 omtaler

«Je m'apelle Agneta» av Emma Hamberg
Leseeksemplar fra Aschehoug

Agneta er lei av det livet hun har, hvor alt har blitt en kjedelig vane, og alle tar henne som en selvfølge. Hun trenger forandring! Da ser hun en annonse i avisa. En fransk gutt trenger hjelp. Agneta søker, og får jobben. Og snart er hun i Paris.

Fin og hyggelig feelgood-bok som du kan kose deg med. Her er det lett å drømme seg bort.
Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I sin sjanger synes jeg denne var gull. Jeg er muligens litt farget av at jeg hørte forfatteren selv lese den på svensk. Nydelig lest!
Usynlige og ulykkelige Agneta finner en jobbannonse i Frankrike. Skal hun forlate ektemannen, de voksne barna og Sverige for å bli "au pair" for en "eldre gutt"?
Dette er en roman med herlig humor, stor kjærlighet, eksentriske personligheter, familierelasjoner, ekteskap, demens, vennskap, mat, vin, musikk og kunst. Jeg lot meg underholde og storkoste meg hele veien. Kommer på norsk i juni 2023.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergKari MeretePi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland Skjeggerud