Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Yeva er 12 år og lever et helt vanlig liv, akkurat som oss, i byen Kharkiv i Ukraina, Men så starter Russlands invasjon av Ukraina 24 februar 2022.. Fra den dagen bestemmer Yeva seg for å skrive ned alt som skjer. Hun og farmoren Irina må flykte fra leiligheten og byen de bor i, og vi følger reisen deres gjennom det krigsherjede Ukraina mot friheten.

Hun gjengir gruppechatten som hun og vennene bruker til å holde kontakten, og på slutten av boken kommer historiene til flere av vennene til Yeva. For ingen av dem har hatt en lik reise, og ikke alle har kommet seg ut av Ukraina.

Dette er en sann dagbokhistorie hvor vi får et innblikk i hvordan det er å være ung og på flukt. Redselen for krigen, bomber, vennene og fremtiden som Yeva beskriver i boken er hjerteskjærende.

Underveis møter Yeva og farmor et nyhetsteam som hjelper dem på veien. Nyhetsteamet finner ut at Yeva dokumenterer alt hun opplever og skaffer henne en forlegger som gjør at denne boken blir gitt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundfornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn SturødPiippokattaElla_BCarine Olsrød