Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Hm. Her er jeg rett og slett usikker på hva jeg synes. Det er mange stemmer å holde styr på, midten av boka var spennende så det holdt, men starten var litt forvirrende og slutten litt rotete, synes jeg da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende historie og verdt å lese. Ble litt rotete når historien plutselig vekslet frem og tilbake og jeg har aldri lest en bok hvor ordet jugde hatt blitt brukt så mange ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Nattens bok» av Jørgen Brekke
– Leseeksemplar fra Gyldendal

I starten av boka møter vi Elisabeth. Hun er stukket med en dolk, og har hukommelsestap. Så spoler vi tilbake og får vite at Elisabeth og Jacob er gift og har to barn. De har det fint – helt til Sophie sukker opp. Hun presenterer seg som lillesøsteren til Jacob, en han aldri har fortalt om. Stadig avdekkes flere ting, som Jacob har skjult for Elisabeth.

Spennende og tiltalende historie fra første side. En bok jeg gjerne anbefaler videre.

Du kan lese hele anmeldelsen på nettsiden min. Den er basert på min personlige mening, og jeg tjener ikke penger på den. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen