Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Min 10-åring fulgte godt med da jeg leste høyt, men har likt andre bøker i serien bedre. Hun savnet oppgaver å løse underveis. Jeg synes noen setninger blir vel lange og omstendige. Vi blir heller ikke kjent med kjeltringene. De er ikke skremmende, bare kjedelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra gjennomført av Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes. Dette er krim for barn! Realistisk plot, spennende scener og overraskende løsninger. Med nese for å oppklare forbrytelser og ugjerninger er Oliver og Tiril klare for oppdrag i småbyen Elvestad. Sammen med sporhunden Åtto jakter Detektivbyrå nr. 2 på overraskende avsløringer og uvante løsninger. Jeg har lest begge bøkene sammen med min 10 åring. Hun var veldig fornøyd med bøkene og synes det var morro og løse oppgavene til slutt i bøkene. Jørn Lier Horst kan det med krim, også for barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nok en super bok fra Horst! Det er utrolig bra å klare å formidle på en slik måte til barn. Vår gutt på ni år synes dette var veldig spennende, og ønsket å lese masse. Vi delte på, og leste høyt litt hver.

Vi ser med spenning frem til flere bøker i denne serien, skal blir artig å følge Detektivbyrå nr 2 videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila