Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En historie som startet litt usannsynlig og jeg ble ganske skeptisk, men etterhvert ble det vanskelig å legge fra seg boken. En nydelig historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er den andre boken jeg har lest av Kristin Harmel og det blir nok ikke den siste! Som "Boken med glemte navn" så handler denne også om 2. verdenskrig. Hun skriver utrolig levende, intenst, vakkert og grusomt på en og samme gang.

"Skogens usynlige stjerner" handler om Inge som var 2 år da hun ble stjålet fra sine foreldre av en eldre kvinne som tok henne med seg inn i de dype skogene i Polen. Her får hun navnet Yona og hun blir en redningskvinne for mange når krigen bryter ut og forfulgte jøder søker tilflukt i skogen. Men hvem er Yona egentlig?

En fantastisk roman som er basert på noen virkelige hendelser og som viser både de grusomheter mennesker er i stand til å utføre, men også den store kjærligheten som kan oppstå mellom to mennesker. Anbefales varmt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TPiippokattaFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn Christin