Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Siste bok i kvintetten om dansk Vest-India.

Boka dekker de siste 70 årene av det danske styret i Vest- India. I mars 1917, kjøpte USA øyene fra Danmark, og apoteker Lazarus Lamar er usikker på hva han mener om at han nå bor i en del av Amerika. Pleiemoren hans, Lucina, fortalte ham historier fra hennes tid som slave, og hun har bedt Lazarus om å skrive det hele ned. Hun vil ikke at det skal glemmes. En del av historien omhandler Andreas Lamar. Han dro til Paris for å leve som kunstner, men måtte til slutt reise hjem til St. Thomas med halen mellom beina. Alt han drømte om var å male verden vakrere enn den egentlig var.

Har storkost meg med denne serien, men synes denne boka er veldig rotete i starten. Historien hopper veldig mellom diverse personer, og det hele er vanskelig å få tak på. Synd at avslutningen på en knallgod serie ikke ble bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

KristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarle