Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Alice har en vanskelig opplevelse bak seg, og er nå pasient ved Fleetavdelingen, hvor de psykiatriske pasientene blir godt passet på. En dag blir Kevin funnet død på rommet sitt. Alice som har jobbet i politiet, begynner å etterforske saken. Hun finner etter hvert ut hvordan ting har skjedd, og det er hun helt sikker på at er riktig. Problemet er at hun selv er pasient ved avdelingen, og hun blir ikke tatt seriøst av hverken de ansatte, medpasientene eller politiet.

Boka er lettlest med et genialt plott. Minner meg litt om en film jeg har sett, men den kan jeg ikke si noe om uten å røpe handlingen.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg GBerretMariaBookiacTanteMamie