Viser 1 til 3 av 3 omtaler

(Først publisert på ark.no sine sider som omtale av e-bok versjon) Flammer, snø og stjerner av Helene Holmström, får 5stjerner av fem mulige av meg, til tross for at korrekturen kan se ut til å ha gått kjapt for seg innimellom. Nok til at jeg la merke til det. Jeg likte boka utrolig mye, derfor ser jeg bort ifra dette, men tenker det kan være greit å opplyse om. Jeg synes storyen og romansen var så fin. Det starter litt enemies to lovers, men det er ikke for mye. Det er selvfølgelig litt drama, men også baking og kjærlighet. Jeg likte virkelig kjemien mellom hovedpersonene og de vokste utover i storyen. En god bok å lese i førjulstida og i romjula (jeg kunne nok lest den når som helst på året). Et sted å drømme seg vekk i den travle hverdagen som også skaper lengsel etter julebaksten! En bok jeg absolutt vil anbefale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne likte jeg, fengende julebok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nora driver sitt eget konditori, som har gått i arv i familien. Hun sliter med å få det til å gå rundt. Regningene hoper seg opp, og hun får ikke mer lån av banken. Det er da venninnen Bea får en god idé. Hun melder på Nora til det populære juleprogrammet Til heving. I programmet kommer kjendisbakeren Henrik Eklund for å gjøre noen grep.

Søt julehistorie med en akkurat passe dose romantikk. Underholdende og lettlest.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaTor Arne Dahl