Viser 1 til 4 av 4 omtaler

«Jeg er egentlig ikke sånn» av Marie Aubert
– Leseeksemplar fra Oktober

Relasjonsroman om en familie som er litt delt. Faren Nils er overhodet, og så er det de to barna Bård og Hanne, som har hatt sine utfordringer i oppveksten. Og så er det Linnea da, datteren til Bård. Hun skal konfirmeres, og da skal hele familien samles.

Dette er en troverdig historie, om en helt vanlig familie, og den treffer ett eller annet i meg selv om boka nok ikke er "min" vanlige sjanger.

Anmeldelsen er min personlige mening, som jeg ikke tjener penger på. Jeg er heller ikke knyttet til noen forlag.

Les hele anmeldelsen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fengande historie fortalt av fleire familiemedlemmar, med serleg fokus på far i huset. Godt skrive og fortalt, eminent språk som i dei to andre bøkene av henne. Eg er spent på om Aubertvender tilbake til noveller, novellesamlinga som ho debuterte med er eksellent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig bok om en familiekonflikter som kommer til overflaten da de møtes i forbindelse med Linneas konfirmasjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka traff meg. Dette handler om relasjoner. Mange kan kjenne seg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TMads Leonard HolvikKirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNera