Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om Oliver eller Ollie som han blir kalt på 12 år. Utad lever han et lykkelig familieliv med mor, far og to søstre. Ollie har syklet mye med BMX, men nå som han er blitt 12 år skal han få sin egen crosser.
På bursdagen hans ringer det et ukjent nummer og så dukker det et bursdagskort opp i postkassen hjemme hos Ollie. Det er fra hans biologiske mor som han kun har truffet en gang.

Ollie som ikke har noen planer om å snakke med Shiela som hun heter, blokkerer nummeret og kaster bursdagskortet hun sendte.
Nå får Ollie endel spørsmål han ønsker svar på. Hvorfor sitter hun i fengsel? Hvem er den biologiske pappaen hans?
Men Shiela har ikke tenkt å gi seg med det første, og hun pusher Ollie til å treffe henne. Ollie innser at hvis han treffer henne, vil hun kunne svare på spørsmålene hans, så han sier ja.

Det viser seg å bli et skjebnesvangert møte, men for å finne ut hva som skjer må dere lese boken selv :-)

Handler om: Motorcross, fosterhjem, mor i fengsel,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig T