Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om Miranda som har mistet mamma i en tragisk sykkelulykke. Men selv om mamma er død trenger man jo ikke å gråte hele tiden slik som pappa gjør?
Miranda bestemmer seg for å få tankene over på noe annet ved å starte et detektivbyrå. Det første oppdraget hennes er å finne ut hvor det ble av den kjekke gutten i b-klassen som plutselig er borte når hun kommer tilbake på skolen.
Etter at en lærer forsnakker seg finner hun ut at han bor på hemmelig adresse, og bestemmer seg for å finne han.

Men det er noe som ikke stemmer helt med ulykken til mamma, kanskje ikke det var en ulykke likevel? Dermed blir det umulig for Miranda å ikke tenke på det og hun bestemmer seg for å undersøke saken. Miranda begir seg ut på et oppdrag som kan vise seg å være farligere enn hun tror. Spesielt fordi hun kun forteller pappa og .... akkurat det de trenger å vite, ikke noe mer.
Dermed befinner hun seg i en veldig farlig situasjon helt alene og langt unna folk.

Krimbok
Handler om: Døden, vennskap

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride Lindseth