Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boken hadde potensiale, men den store spenningen uteble og historien ble for lang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OMG! Denne leste jeg på en ettermiddag, klarte rett og slett ikke å legge den fra meg! Jeg har jo likt det B.A. Paris har skrevet tidligere også, men denne er i en klasse for seg!

Ikke bloddryppende eller grotesk, men den sniker seg uhyggelig inn under huden på deg og gir deg gåsehud og du blir usikker på om du skal tørre å gå opp i 2. etg når du er alene hjemme...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

BOKOMTALE: Terapeuten av B.A. Paris. Leseeksemplar fra Gyldendal

Da Alice møter Leo og blir forelsket, flytter hun raskt sammen med han i nytt hus i London. Det er et sammensveiset nabolag, og Alice kjenner fort på ubehag når hun prøver å bli kjent med de andre. Etter hvert oppdager hun en ubehagelig hemmelighet om huset de har flyttet inn i, og hva med Leo, kjenner hun han så godt som hun tror?

Dette er min favorittsjanger, pykologisk krim. Jeg har likt de tidligere bøkene til forfatteren, og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas