Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Molly er i midten av 20-årene, bor med bestemoren, og er stuepike på et av byens finere hoteller. Hun er også noe helt eget. Molly følger alle regler til punkt og prikke. Hun elsker jobben sin, men hun skjønner seg ikke på andre mennesker. Før bestemoren døde, kunne hun forklare Molly ting hun ikke forstod, men på egen hånd er Molly et lett bytte.

Den dagen hun låser seg inn på en av suitene, hos stamgjestene, herr og fru Black, endres livet hennes totalt. Molly finner Charles Black død på soverommet, og ikke lenge etter blir hun mistenkt for å ha myrdet ham.

En skikkelig god bok med en veldig interessant hovedperson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Stuepiken av Nita Prose. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Molly jobber som stuepike. Hun forstår ikke alltid det sosiale samspillet, men jobben sin – den mestrer hun veldig bra! En dag finner hun en av de faste gjestene død i senga, den rike Charles Black. Molly blir selvfølgelig mistenkt, og hun har det ikke så lett. Heldigvis har hun folk rundt seg som hjelper... eller har hun det?

Dette er en fin og lettlest bok, i pocketformat, som gir deg mange timer med underholdning.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveig