Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Første lydboken jeg har hørt på mange år og den ga mersmak! Gull å kombinere med en frisk spasertur!

Besarta, eller Arta som hun kalles, bor sammen med mor, far og en bror, begynner i første klasse på vgs og driver EA-films på insta sammen med Elise og alt er bare fint og gøy. Men plutselig spør Johanne og Helene om de også kan få bli med i EA-films og Elise sier ja og det skjer noe med Artas mor som er så vanskelig at Arta ikke klarer å tenke på det en gang.

Om vennskap, sosiale medier, følelser og en tenårings hverdag. En kort og lettlest bok, men veldig fin og kan meget gjerne anbefales for ungdsomstrinnet. Jeg likte den veldig godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elise og Arta er bestevenninner. De har laget en filmklubb på Instagram. Antallet følgere øker dag for dag. To av skolens populære jenter, oppsøker Elise for å få være med. Arta er skeptisk, og aldri så lite sjalu. Hun vil ha Elise for seg selv!

Så får Arta vite at Elises foreldre skal skille seg, samtidig som hun selv har fått en forferdelig beskjed. Arta tør ikke å fortelle det nå som Elise sliter med foreldrenes kommende skilsmisse. Det er veldig vanskelig å holde på både hemmeligheten og å være der for Elise samtidig. Arta skulle ønske at alt bare kunne være som det en gang var!

Lettlest ungdomsbok om familie, vennskap, og sorg.
Dette er månedens bok i Bokklubb med Marte og Malin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis dette var en film er Teuta Dibranis debut som ungdomsbokforfatter. Den handler om de to venninnene, Arta og Elise. De går på videregående skole på mediefag og driver en insta-filmklubb på fritiden. Instakontoen deres har mange følgere og de har fått tilbud om å dekke en festival. På privaten oppstår det problemer, for faren til Elise har fått seg ny kjæreste og foreldrene skal skilles, moren til Arta har fått kreft. Arta sliter også med at to jenter har begynt å henge rundt Elise. De vil være med i filmklubben og Arta er redd for å miste venninnen sin. En fin debut om vennskap, bekymringer, usikkerhet og vanskelige følelelser i ungdommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Harald KBente NogvaJulie StensethJenny Dahl BakkenVeronicaKHanne Kvernmo RyeFride LindsethRandiARandiTor Arne DahlSynnøve H HoelLena Risvik PaulsenKirsten LundLailaPiippokattaTheaIda CharlotteEllen E. MartolBeathe SolbergAgnete M. HafskjoldTanteMamieTove Obrestad WøienAnniken RøilsvarteperEvaCatharinaKaren RamsvikRisRosOgKlagingHeidi HoltanDemeterAvaAkima MontgomeryKristine LouiseEgil StangelandAnneWangBjørg L.Stig TDolly DuckConnie