Viser 1 til 1 av 1 omtaler

På en skihytte i de franske fjellene gjør betjeningen seg klar til å ta imot en ny gruppe med gjester. Denne gangen er det ansatte og aksjonærer i app-selskapet Snoop som er ventet. Det er en broket forsamling som kommer ramlende og ikke alle står på like god fot med hverandre. Det som skulle være en avslappende skiferie utvikler seg raskt til å bli et mareritt da en av gjestene forsvinner og de gjenværende blir isolert på hytta etter et snøskred. Hvem kan man egentlig stole på?

Jeg har lest en del bøker i det siste som alle ser ut til å være laget over samme lest. Jaktselskapet av Lucy Foley for eksempel er ganske lik denne i oppbygning og stil. Ung kvinne som har opplevd noe tragisk tar seg jobb på avsidesliggende sted der hun opplever enda flere traumatiske ting. Så særlig originalt er dette ikke, men jeg kan ikke la være å lese slike bøker allikevel. Ok underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen