Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det har gått ett år siden mamma døde, men Kian savner henne fremdeles, savner henne fryktelig mye. En kveld får han en melding i dataspillet "Evighetsspillet" som var et spill mamma og Kian lagde sammen og når han trykker på den begynner ting å skje...

En spennende og rørende fantasy-historie, passer vel best for mellomtrinnet, men funker også for de som er litt under og litt over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantasy
Kian og moren Leonora har programert og utviklet spillet "Evighetsspillet" sammen. Men etter at moren dør orker ikke Kian spille det lenger. Han tilbringer dagene på rommet sitt og er for tiden lite sosial. En dag får han en mystisk melding fra nicket til moren i evighetsspillet, han har 24 timer på seg til å finne moren og komme seg hjem igjen.
Pararelt med historien til Kian følger vi historien til far og politiet, i jakten på hva som har skjedd med Kian. Han er som forsvunnet i løse luften, og ingen har hørt noe fra han.

Spillelementer hentet fra kjente spill som hoppesopper(Super Mario) og Snake.
Super Mario, Angry Birds og Mindcraft

Kommer Kian seg ut av spillet innen det er godt 24. timer? For å finne ut av det må dere lese boken:-)

Les høyt: 13-15

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte