Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Lettlest men med solid tyngde og dybde i innholdet. Fasinerende innblikk i klosterlivet, (de drev håndverk, landbruk og ingeniørkunst på høyt nivå), og i kirkelig og kongelig maktspill. Forbausende sterke kvinner ! Flott portrett av hovedpersonens indre utvikling. Imponerende research av forfatteren. En bok som skiller ut på en positiv måte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Året er 1158. Marie er 17 år da hun som uekte barn av kongelig byrd, blir sendt i kloster. Ikke som vanlig nonne, men som priorinne. Hun er stygg, mer på høyde med en mann, ja rett og slett mannhaftig. Tantene hennes var alle krigere, og hun mangler ikke styrke selv heller.
Selv om hun savner elskerinnen Cecily og hennes kjære dronning, Eleanor, går hun inn for sin nye tilværelse med den hensikt å gi søstrene et bedre liv. Under hennes styre skal de trives og klosteret utvide sin horisont. Kvinnen er ikke der svake kjønn i Maries øyne.

Interessant og annerledes. Den engelske utgaven er nydelig skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken handler om drømmer, vilje, lederskap og hva mennesker kan få til i fellesskap. Godt skrevet, god flyt og god underholdning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp